FDF Sunds - til forsiden
Udskrevet fra fdfsunds.dk d. 23-07-2019 kl. 10:57

Spunk - alle medlemmernes hus.

FDF Sunds har et stort klubhus, der hedder Spunk. Navnet Spunk er en Pippi Langstrømpe opfindelse!

Huset blev bygget af frivillige hænder i 1965 og udvidet med en loftetage i 1979. I årene fra 2005 til 2010 er Spunk blevet grundigt renoveret, så vi i dag har et meget tidssvarende klubhus. Spunk bruges til møder og fritidsaktiviteter for børn i FDF, men også af lederne til planlægning. FDF Sunds ønsker at skabe et godt og vedkommende miljø i Spunk, der gerne alle ugens dage skal boble af liv! På Spunkkalenderen kan du se, hvad der udover de faste møder foregår i huset. Altaler om brug af Spunk sker til Berit Dahl.

Spunks adresse og telefonnummer er:

FDF Sunds
Kjærgårdsvej 45
7451 Sunds

 

Børnefødselsdage

FDF Sunds byder velkommen til børnefødselsdag i Spunk.

Spunk er et herligt hus for børn. I Spunk er der god plads. Spunkgrunden har desuden er stor græsplæne, bålplads og skov. Her er kort sagt ideelle rammer til alle tiders børnefødselsdag! 

Alle forældre, der har børn som medlemmer i FDF Sunds, kan helt gratis låne Spunk til børnefødselsdage. I det nye køkken er der service til 50 og i skuret tørt brænde, hvis det skal være fest med bål. 

Vi forventer, at der efter børnefødselsdagen er ryddet op, fejet eller støvsuget. Endvidere vil vi gerne have lov til at give de fødselsdagsgæster, der ikke er medlemmer af FDF, et mødeprogram.

Spunk reserveres til børnefødselsdage hos Berit Dahl Teglgårdvej 59, 7451 Sunds Tlf.: 25121345 Mail: beritdahl.69@gmail.com